Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос

имам един въпрос ..
    оня ден реших да извадя щеката на маслото (мотора беше загрял) да видя за какво става въпрос и като я извадих излише пушек от дупката ...
    от какво е това и страшно ли е ?

п.с. някъде бях чел тука из форума такава тема, но не мога да я намерия. За това пускам нова
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Няма да се плашиш
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Re: въпрос

Първоначално публикувано от Cvetelin
      имам един въпрос ..
      оня ден реших да извадя щеката на маслото (мотора беше загрял) да видя за какво става въпрос и като я извадих излише пушек от дупката ...
      от какво е това и страшно ли е ?

п.с. някъде бях чел тука из форума такава тема, но не мога да я намерия. За това пускам нова
      а каква е идеята при загрял мотор да вадиш щеката, какво ще видиш при условие че маслото е раздвижено( сигурно не това е думата)
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

духа ли през щеката?
        ако да как се променя силата в зависимост от оборотите?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: въпрос

Първоначално публикувано от akula
          а каква е идеята при загрял мотор да вадиш щеката, какво ще видиш при условие че маслото е раздвижено( сигурно не това е думата)
          идеата е, че преди време бях видял такава тема и реших да погледна и го забелязах това нещо. а маслото естествено го гледам само при студен мотор.

Първоначално публикувано от търтей
          духа ли през щеката?
          ако да как се променя силата в зависимост от оборотите?
          това не съм го правил и не знам. после като изляза ще го видя с промяната на оборотите какво прави.
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Една от темите я бях пуснал аз, за изхърлена щека от налягането на картерните газове. От тогава минах доста километри и това повече не се е повтаряло. Изглежда не е била изхвърлена а по скоро не съм я бил постовил добре. Иначе доколкото разбрах за боксера е нормално да има слаба пулсация на картерни газове през отвора на щеката.
            146 1.6 Boxer

Comment

Working...
            X